Hoppa till sidans innehåll

Ridskolans utbud


Knatteridning:

Ungefär varannan lördag erbjuder vi knatteridning för de allra minsta. 15min lektion med fokus på att på ett roligt och enkelt sätt få en härlig första start tillsammans med hästar. Läs mer om anmälan till knatteridning

Ponnylektioner:

Från nybörjare och uppåt... från 45min upp till 60min. Var femte gång är teori/ avsutten träning.

 

Hästlektioner:

Från nybörjare och uppåt... från 45min upp till 60min. En gång per betalningsperiod (dvs 3 ggr/ läsår) är det teori/ avsutten träning. 

 

Specialgrupper:

Vi kan erbjuda specialgrupper i både hoppning och dressyr, både för häst och för ponny. I dessa grupper är man endast 6 st elever och man rider i en timme.

 

Privatlektioner:

För er som vill träna lite extra kan vi erbjuda privatlektioner. Ett bra komplement till den ordinarie ridgruppen! Erbjuds mest dagtid och i mån av möjlighet.

Dessa lektioner kan man antingen rida på egen häst eller på en av ridskolans hästar. Man kan även välja om man vill rida helt själv eller om man vill rida tillsammans med en kompis.

 

Träningskort:

För dig som vill lite mer. Här har du möjlighet att boka in dig på 2-3 st ridtillfällen /vecka och dessutom få förtur och plats till sommarkurser eller sommaruthyrning, beroende på vilken nivå på träningskort du löst - Bas eller Plus. Läs mer HÄR!

 

Ridning för personer med funktionsvariationer:

Klubben har ett flertal hästar och ponnyer som är lämpliga för ridning med ryttare som har funktionsvariationer. Det finns möjlighet att välja mellan att rida med i en grupp eller privat. Läs mer här.

 

Intresserad av att börja rida? Du anmäler dig eller ditt barn till ridskolan via Min ridskola

Uppdaterad: 25 JAN 2022 10:14 Skribent: Jenny Martinsson

Postadress:
Trollhättans FRK - Ridsport
Ängens Gård
46191 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520500050
E-post: This is a mailto link