Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


 

Vill du börja rida? Välkommen till oss!

 

Under fliken Ridskolans utbud kan du se en sammanfattning av vad ridskolan erbjuder för olika aktiviteter. Under fliken Lektioner hittar du mer utförlig information om aktiviteterna, t ex ridgrupper, ridavgifter, teorischema, avbokningsregler mm.

 Vi vill påminna alla om att vi tyvärr måste ha en gräns för högsta tillåtna vikt på våra hästar. Vår önskan är att ridning ska vara tillgänglig för alla, men för hästarnas välfärd måste vi tänka på hur mycket de mår bra av att bära i längden. Läs mer här.

För att anmäl dig för att börja rida - klicka ..  här.  (Klicka på texten under rutan, vid utropstecknet: "Registrera dig för medlemskap, kölista eller bokning av kurs".)

Det går också bra att ringa på tel: 0520-50 00 50. Vi har telefontid mellan  kl.12:00-13:00 på vardagar, och mellan kl. 08.00 - 08.30 på lördagar. Svarar vi inte lämna oss gärna ett meddelande så hör vi av oss.

Våra lektioner leds av välutbildad personal. Alla medlemmar ges möjlighet att utvecklas och ges personlig tillfredställelse utifrån sina egna mål. Detta gäller alla, från den hårdsatsande erfarne tävlingsryttaren till den nyblivne ridskoleryttaren och rekreaktionsryttare.

Klädsel vid ridning:

Godkänd  hjälm är ett krav, och finns att låna av oss. Oömma byxor utan tjocka sömmar på insidan av benen, och stövel eller ridkänga med klack är att rekommendera. Tänk på att vintertid  ha tillräckligt med kläder på t ex. termobyxor och vantar. 

Säkerhetsväst skall alltid bäras av alla vid hoppning i terräng. Är man under 18 år måste man ha säkerhetsväst vid all hoppning (även inomhus) och uteritt. Vi rekommenderar dock alla att man alltid har säkerhetsväst. Klubben har ett antal västar att låna ut. 

Alla under 15 år måste ha hjälm på vid all hantering av hästarna, även i stallet.

Vår vision:Trollhättans Fältrittklubb skall vara ledande inom ridsporten.

Välkomna till oss!

Uppdaterad: 05 OKT 2018 07:50 Skribent: AnneLie Palm

Postadress:
Trollhättans FRK - Ridsport
Ängens Gård
46191 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520500050
Fax: 0520500059
E-post: This is a mailto link