Hoppa till sidans innehåll

Stallnytt september

26 AUG 2021 15:40
Välkommen tillbaka till stallet allihop. Vi har haft en fin sommar och fantastisk hjälp med både hästar och reparationer. Det är ett otroligt söktryck på ridskolan och vi har precis startat en nybörjargrupp för ponnyryttare på lördagar.
  • Uppdaterad: 26 AUG 2021 15:40

Vi hoppas kunna fylla på våra lektioner med fler ryttare så snart det är möjligt. Alla nyinköpta hästar går nu med i verksamheten och fungerar fint. Men vi tar det lite försiktigt eftersom vi ju haft otur med hältor och sårskador på flera hästar, och därför vill ge dem en mjuk igångsättning. Två hästar fick också Anaplasma i sommar som är en fästingsjukdom som ger feber i omkring en vecka.

Under sommaren sålde vi Catch och köpte två nya hästar. Hoppas ni har träffat Polly och Greg. Skäcken Polly är ett sto som är cirka 170 hög och fuxen Greg är en D-ponny. Så fina båda två!

Ida-och-Nina-stallnytt.jpg

Våra lysande medarbetare Ida Widman och Nina Lauri har fått fler timmar i sina tjänster. Så nu får vi glädjen träffa dem mer.

Också kul att träffa eleverna från Real-gymnasiet igen. De är i stallet tisdag, torsdag och fredag. Nytt från i år är att de också är en dag i veckan på Brätte.

Återigen stort tack för all hjälp i sommar! Vi är så tacksamma för ert engagemang och era insatser för att hålla vår fina anläggning i gång.

KOMMANDE TÄVLINGAR

 

EFTERLYSNING!

  • Pay and cross, 5 september. Klubbarrangemang fälttävlan.
  • Septemberhoppet, 25-26 september tfrk.
  • Adventshoppet, 27-28 november.

Är du intresserad av att vara funktionär?

Anmäl dig till This is a mailto link

 

Vi är i stort behov av en begagnad ridbaneharv till
atv (fyrhjuling).

Tipsa oss gärna om ni vet någon som är till salu!

Skribent: Jenny Martinsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Trollhättans FRK - Ridsport
Ängens Gård
46191 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520500050
E-post: This is a mailto link