Hoppa till sidans innehåll

Stallnytt januari

30 DEC 2021 14:35
Tack till alla som på olika sätt stöttat vår förening under året som gick. Hos oss behövs alla. Var och en bidrar efter sin egen förmåga. Nu önskar vi alla ett gott nytt 2022.
  • Uppdaterad: 30 DEC 2021 14:35

Trollhättans fältrittklubb blev årets Brobyggare 2021. På kommunfullmäktige 15 december belönade Trollhättans stad vår förening med titeln och ett pris på 10 000 kronor för vårt engagemang och vår insats med integrationsridning. Utmärkelsen togs emot av ungdomssektionens ordförande Felicia Bordi, styrelsens ordförande Johanna Sniadowka och verksamhetschef Stina Pilhall.

Under hösten fick vi också ett fint tillskott i kassan genom att våra fantastiska medlemmar köpte Newbody och sålde hela 810 Bingolotter till uppesittarkvällen. Tusen tack! Pengarna kommer att användas till hästar och hästutrustning.

Vi är så glada för allas engagemang med att fixa på anläggningen och hjälpa till vid tävlingar och aktiviteter. Hoppas att ni har träffat Åsa Knide Wadenbo. Hon har gjort en lysande insats i caféet under hösten och julen. Hör av er till This is a mailto link om ni är fler som tycker att det är kul att hjälpa till. Tillsammans ger vi varandra glädje, inspiration och motivation!                         

Ett stort tack riktar vi också till vår fina personal och all den kunskap de ger oss. Vi önskar Nina Lauri lycka till som verksamhetschef på Säffles ridklubb och hoppas inom kort kunna presentera vår nya ridlärare som tar över Ninas tjänst. Vi kan med glädje också meddela att Osman har fått förlängt och får vara kvar ytterligare ett år hos oss.

Valberedningens arbete startar i januari och nya styrelsemedlemmar väljs in på årsmötet i mars. Läs mer om valberedningen.

TÄVLINGAR

 

EFTERLYSNING!

Under 2022 planerar vi för:

  • Pay & jumps, sex stycken
  • Aprilhoppet
  • Septemberhoppet
  • Adventshoppet
 

Vi behöver hjälp att byta lysrör i båda ridhusen. Vi ordnar med lift. Hör gärna av dig till This is a mailto link 

Skribent: Jenny Martinsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Trollhättans FRK - Ridsport
Ängens Gård
46191 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520500050
E-post: This is a mailto link