Hoppa till sidans innehåll

Stallnytt december

25 NOV 2021 09:46
Det lackar mot jul. Varje lördag fram till dopparedagen har vi adventsmys och pysslar i caféet. Alla är välkomna! I år kommer vi att sälja Bingolotter till uppesittarkvällen. Varje ridande elev får två lotter att sälja.
  • Uppdaterad: 25 NOV 2021 09:46

8 december kommer Västra Götalands Ridsportförbund att bjuda all personal på julbord på Scandic i Vänersborg. Vi ser verkligen fram emot detta julbord och troligtvis kommer vi vara rejält mätta och goa till kvällens ridlektioner. Telefontiden är inställd denna dag. 

Det har kommit en ny häst till stallet. En jättefin och trevlig valack från Irland som är 11 år och heter Rocky. Han är redan i gång och rids och vi hoppas att han snart också är redo för ridlektioner. Terry som kom i oktober är nu med på en lektion om dagen och verkar gå väldigt bra. 

Vi ser fram emot 2022! Vi håller på att fylla på med fler ridande i våra ridgrupper. Sex ungdomar går just nu ungdomsledarkurs. Dessutom hoppas vi kunna anordna fler Grönt kort kurser för de som vill kunna tävla från lokal nivå och uppåt. Kursen erbjuds till både medlemmar och icke medlemmar.  

Bingolotter till uppesittarkvällen!
Vi kommer att dela ut två Bingolotter till varje ridande  elev. När ni tagit emot dem så skickar vi en faktura. Om ni inte får sålt lotterna så lämnar ni bara tillbaka dem inom en vecka och då makuleras fakturan. Lotterna lämnas tillbaka i ett namnat kuvert till din ridlärare. Självklart är det bara att be om fler lotter om ni har många spelsugna köpare. Då går ni in på vår Facebook sida och lägger en kommentar i flödet “Inlägg Bingolotter”. Vi kommer även sälja Bingolotterna i caféet.  

Vi satsar på att tjäna tillräckligt mycket på försäljningen så att det räcker till en ny häst! 

Adventsmys

  • 27 november – Gör din egen adventsljusstake 
  • 4 december – Pynta pepparkakshus 
  • 11 december – Gör julkort och pynta pepparkakor 
  • 18 december – Pynta pepparkakor och gör armband 

Kom och pyssla med oss mellan klockan 10-13. 

Skribent: Jenny Martinsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Trollhättans FRK - Ridsport
Ängens Gård
46191 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520500050
E-post: This is a mailto link