Hoppa till sidans innehåll

Coronaviruset - fortfarande aktuellt!

20 MAR 2020 09:45
Vi vill påminna alla om att fortfarande hjälpa till att minska smittspridningen för Covid-19, dvs Coronaviruset! Ridskolan har sina aktiviteter som vanligt, men vi ber alla att noga följa Folkhälsomyndighetens och Svenska Ridsportförbundets råd.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2020 09:45

Tänk på att tvätta händerna ofta, använd gärna handsprit. Känner ni er dåliga med symtom som snuva, hosta och/ eller feber - kom inte till ridskolan! Håll avstånd från varandra, och ta inte i varandra eller t ex håll varandras jackor. Ha endast en medhjälpare/ förälder med er, och be dem hålla 2 m avstånd från andra på läktaren m fl ställen.

HJÄLP OSS GÄRNA ATT STÄDA TOALETTERNA OCH TORKA AV ALLA HANDTAG om ni har lite tid över!! Städutrustning finns i städskrubben mitt emot toaletterna, där finns även handskar.

Vi ber alla att följa Folkhälsomyndighetens råd:
Tvätta händerna ofta - antingen med handsprit eller tvål och vatten
Håll avstånd till någon som hostar eller nyser
Undvik att röra vid ögon, näsa och mun med händerna
Använd en näsduk eller lägg armen över näsa och mun om du nyser eller hostar.
Känner du dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Det är viktigt att inte riskera att smitta andra.
Viktigt att personer med symptom på luftvägsinfektion, även lindriga, avstår kontakter som riskerar att sprida smitta.
Rekommendationen är att stanna hemma och undvika kontakt med andra 1-2 dagar efter man känner sig fri från symptom. Handhygien är en fortsatt viktig åtgärd för att minska smittspridning.
Nu kämpar vi tillsammans mot Corona!!

Skribent: Stina Pilhall
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Trollhättans FRK - Ridsport
Ängens Gård
46191 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520500050
E-post: This is a mailto link