GDPR - Behandling av personuppgifter

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändrades något.

Med anledning av dessa förändringar har TFRK kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Vill du läsa mer om hur TFRK hanterar dina personuppgifter hittar du informationen i föreningens integritetspolicy som finns här.

Du har rätt om du önskar att begära registerutdrag över vilka uppgifter om dig som TFRK behandlar. Blankett för registerutdrag finns här.
Blanketten skickas till This is a mailto link

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 11:50
Skribent: Stina Pilhall