Hoppa till sidans innehåll

Ridskolans utbud


Knatteridning:

Ungefär varannan lördag erbjuder vi knatteridning för de allra minsta. 15min lektion med fokus på att på ett roligt och enkelt sätt få en härlig första start tillsammans med hästar.

Anmäl dig i Bokningskalender Ridskolan

Ridlekis

För barn från 4 år och uppåt. Under en timme har barnen roligt och provar på, men lär sig också om hästar och deras värld. Under denna timme ingår ridning i ca 30 minuter inklusive upp- och avsittning, och ridningen är avpassad för yngre elever med mycket lek och balans. Barnen behöver ha en vuxen med sig som hjälp vid sin ridning.

Ponnylektioner:

Från nybörjare och uppåt... från 45min upp till 60min.

 

Hästlektioner:

Från nybörjare och uppåt... från 45min upp till 60min.

 

Drop- in lektioner:

Man anmäler sig senast kl. 07.00 samma dag. Ej för rena nybörjare. Erbjuds vissa dagar i veckan, ofta dagtid.Titta i ridskolans bokningskalender, här, för att se när de är. Anmäl dig via mail This is a mailto link .

 

Drop- ut lektion:

Skritt- tur i skogen i 45 min - 1 tim. Man anmäler sig senast kl. 07.00 samma dag. Ej för rena nybörjare. Erbjuds på onsdag förmiddag varannan vecka.Titta i ridskolans bokningskalender, här, för att se när de är. Anmäl dig via mail This is a mailto link .

 

Specialgrupper:

Vi kan erbjuda specialgrupper i både hoppning, dressyr och fälttävlan, både för häst och för ponny. I dessa grupper är man endast 6 st elever och man rider i en timme.

 

Privatlektioner:

För er som vill träna lite extra kan vi erbjuda privatlektioner. (Ett bra komplement till den ordinarie ridgruppen!)

Dessa lektioner kan man antingen rida på egen häst eller på en av ridskolans hästar. Man kan även välja om man vill rida helt själv eller om man vill rida tillsammans med en kompis.

 

Träningskort:

För dig som vill lite mer. Här har du möjlighet att boka in dig på 3-5st ridtillfällen /vecka, beroende på vilken nivå på träningskort du löst - Guld Silver eller Brons. Läs mer HÄR!

 

Ridning för personer med funktionsnedsättning:

Klubben har ett flertal hästar och ponnyer som är lämpliga för ridning med ryttare som har funktionsnedsättning. Det finns möjlighet att välja mellan att rida med i en grupp eller privat. Läs mer här.

 

Intresserad av att börja rida - gör en intresseanmälan till This is a mailto link så kontaktar vi er!

 

Välkomna till Ridskolan!!

Uppdaterad: 29 MAJ 2018 09:04 Skribent: Weronica Jonsson

Postadress:
Trollhättans FRK - Ridsport
Ängens Gård
46191 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520500050
Fax: 0520500059
E-post: This is a mailto link