Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsutbildningen Tisdagen den 27 februari skjuts upp!

2018-01-23 14:34
Vi är ledsna att meddela att vi tyvärr måste skjuta upp den funktionärsutbildning som skulle ägt rum imorgon, tisdag den 27 feb-18.
  • Uppdaterad: 2018-02-26 18:27

Det innebär att schemat som skickades ut i början på året med vilken grupp som skulle ansvara för vilken tävling, tas tillbaka och kommer att göras om. Anledningen är att vi blivit tvungna att ställa in vår hopptävling Februarihoppet, som skulle ägt rum den 3-4/2, och därför väljer vi att skjuta på funktioinärsutbildningen. Tävlingen blev inställd därför att vi ännu inte vågar lita tillräckligt mycket på underlaget i nya ridhuset, som blev nyinlagt i somras. För att tåla ca 300 ekipage som rider snabbt på tid och hoppar högt, krävs det oerhört mycket av ett ridhusunderlag. Vi har jobbat mycket med det under hela hösten, då det har varit stora problem med att få underlaget att sätta sig. Det är nu mycket bättre,  men lite arbete återstår tyvärr.

Ert gensvar på vår förhoppning att få alla att hjälpas åt att vara funktionärer har varit mycket glädjande, och vi är mkt tacksamma för det! Vi kommer att fullfölja denna plan så fort vi bedömer att underlaget är bra, och då köra igång med våra tävlingar igen. Är det någon som vill engagera sig redan nu, t ex vara med och hålla i trådarna till att arrangera tävlingarna, inte bara vara där under dagen, så är ni väldigt välkomna att höra av er!

Vi kommer att skicka ut nytt schema och nytt datum för funktionärsutbildning så fort vi vet när vi kör igång igen. Vår förhoppning är då att ni alla kan hjälpa till, så vi får in de nödvändiga pengarna till klubben, och också kan HA ROLIGT och lära känna varandra!

Vi är ledsna om det har medfört besvär för er med den inställda funktionärsutbildningen och det ändrade schemat, och ber mycket om ursäkt för det.

Väl mött, och hoppas ni kan komma när vi erbjuder utbildningen nästa gång! :) Ha en härlig vår!

Skribent: Stina Pilhall
Epost: Adressen Gömd

facebook

 

SPONSORER

 

 

centern

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Trollhättans FRK - Ridsport
Ängens Gård
46191 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520-500050
Fax: 0520-500059
E-post: This is a mailto link