Hoppa till sidans innehåll

Nyheter SvRF


Henrik von Eckermann satsade för allt han var värd. Men han och Mary Lou höll på att stå på öronen i omhoppningen i Longines FEI World Cup i Helsingfors. Det räckte ändå till en snygg andraplats.
 
Patrik Kittel har jobbat stenhårt med svårighetsgraden i sin kür inför premiären av FEI World Cup i Herning, Danmark för unga hästen Delaunay. Kvittot kom direkt. Tre tior i betyg för det svåra och tuffa programmet!
 
Vilken fin avslutning Box Leo, efter Jaquar Mail-Quite Easy, uppfödd av Therese Örup gjorde vid unghäst-VM i franska Le Lion d´Angers. En fin femteplats blev det för den svenska sjuåringen riden av Ludwig Svennerstål, efter att ha stannat på sina...
 
Paulinda Friberg och Di Lapponia T red hem finalen i LiveArena & Dressage Power Grand Prix Tour, i Linköping. Hon fick ta emot rekordchecken på 100 000 kronor efter sin kürritt.
 
14.40 är det dags för helgens söndagsgodis, FEI World Cup i hoppning, andra omgången, nu i Helsingfors, Finland. Tre svenskar i elden, Evelina Tovek, ut som nummer elva, Peder Fredricson startar som nummer 21. Henrik von Eckermann med Marua Lou gå...
 
Rolf-Göran Bengtsson och hingsten Crunch 3 tog hand om fjärdeplatsen i Stutteri AsK:s Grand Prix-hoppning i Herning, Danmark.
 
Spännande värre. Under lördagen reds sista kvalomgången i Prins Carl Philips pris. Fyra duktiga C-ponnyryttare och lika många D-ponnyryttare är klara för final under Sweden International Horse Show på Friends Arena.
 
Jeanna Högberg tog sin andra raka seger i Helsingfors med hingsten Duendecillo P. Nu i fria programmet, Grand Prix kür, vid den trestjärniga internationella tävlingen. Det blev en svensk dubbelseger i denna klass. Per Duvefelt var tvåa med Edvin.
 
Tyvärr måste vi meddela att clinicen med Patrik Kittel i Flyinge den 28 oktober är flyttad till Helsingborgs Fältrittklubb den 13 januari 2018 klockan 14:00.
 
Centrala Ungdomssektionen anordnar varje år kunskapstävlingen Folksam Hästkunskap Cup – lagtävlingen för vetgiriga ridsportungdomar som vill bli bäst på häst. Vid tre regionstävlingar koras tre vinnare som möts i den stora superfinalen under...
 
Vill du vara med och utveckla vår ridskola till en av de bästa? Vi söker dig som är glad, engagerad och har passion för  att undervisa.
 
Vill du jobba som Verksamhetschef på Långeberga Ridklubb i Göteborg?
 
Alleby red hem både seniorguldet och juniorguldet när lag-SM i Mounted Games avgjordes på Partille Ridklubb den 14-15 oktober.
 
Rose Mathisen och fine hingsten Zuidenwind fick inte chansen att visa sin fina kür under EM. Sverige kvalade fyra ryttare till final. Tre fick starta. Nu får de chansen vid FEI World Cup-premiären i Herning, Danmark, där västeuropeiska ligan drar...
 
Det har inkommit många önskemål till fälttävlanskommittén om att ordna en tränarsamling i samband med Fälttävlansträffen i Linköping, vi vill gärna tillmötesgå detta och ordnar därför en kortare samling för fälttävlanstränare den 18/11 kl 11.00,...
 

facebook

 

SPONSORER

 

 

centern

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Trollhättans FRK - Ridsport
Ängens Gård
46191 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520-500050
Fax: 0520-500059
E-post: This is a mailto link