Hoppa till sidans innehåll

Nominera inför ryttargalan

2017-08-22 10:35
Lördagen den 17 november är det återigen dags för ryttargalan som arrangeras av Trollhättans Sportryttare. Och det betyder också att det är dags för vår klubb att nominera kandidater till de olika priserna som kommer delas ut under kvällen.
  • Uppdaterad: 2017-08-28 14:44

Kategorierna att nominera i är följande:

-  Årets Eldsjäl
Denna kategori riktar sig till någon som sällan får utrymme och feedback för de ideella insatser som under en längre tid gjorts för klubben i det tysta.

-  Årets Ledare/Tränare
Denna kategori riktar sig till en ledare/tränare som under de senaste åren varit en positiv förebild för andra, genom sitt engagemang och inspirerande ledarskap.
Någon som har en förmåga att lotsa och utveckla lag så väl som individer.

-  Årets Uppfödare
Denna kategori riktar sig till en uppfödare som haft betydande framgång/ar med sin/sina uppfödningar under de senaste åren.

-  Årets Stjärnskott
Denna kategori riktar sig till en ryttare som under innevarande år börjat göra fina resultat och bedöms ha utvecklingspotential inom sin gren. I valet mellan en relativt okänd ryttare och en väletablerad prioriteras den mindre etablerade.

-  Årets BBB (Bästa, Bära, Borsta)
Denna kategori riktar sig till en person som inte står i rampljuset utan gör mycket av slitet och grovjobbet i bakgrunden av ryttaren.

-  Årets Prestation (ny kategori för i år)
Denna kategori riktar sig till en insats som utmärkt sig på ett positivt sätt utöver det vanliga på något vis. Kan vara ekipage, person, djur eller det ni vill premiera som årets prestation. 

Nomineringarna gäller för året 2018.

De uppgifter vi behöver ha in på nomineringarna är namn, katergori och en kort men tydlig motivering, gärna med exemplel och faktauppgifter. 


Vi behöver ha in nomineringen senast den 23:e oktober kl 18.00 till This is a mailto link eller i brevlådan i cafeét.

Inbjudan till Ryttargalan kommer inom kort.

Skribent: Emelie Andersson
Epost: Adressen Gömd

facebook

 

SPONSORER

 

 

centern

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Trollhättans FRK - Ridsport
Ängens Gård
46191 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520-500050
Fax: 0520-500059
E-post: This is a mailto link